IT rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
KRONET Internet
ACER
ADATA
AMD
Apple
ASUS
BenQ
Canon
Chieftec
Corsair
Dell
Eco Plus
Epson
Equip
ESET
Fujitsu
Genius
Gigabyte
HP
Huawei
Intel
Kingston
Kyocera
Lenovo
LG
Logitech
Microsoft
Qprint
Razer
Samsung
SanDisk
Symantec
Synology
Toshiba
TP-Link
Western Digital
Xerox
Xiaomi
Zyxel

Termékek

Állunk partnereink rendelkezésére számítógép vásárlás, egyéb számítástechnikai eszközök, kiegészítők, kellékanyagok szállítási, üzembe helyezési igényeinek kielégítése esetén is.

Akár szállítási keretszerződés megkötésére, akár eseti teljesítésre merül fel igény, forduljon kereskedőinkhez bizalommal árajánlat kérésével, megrendelésével.

Forgalmazott termékek köre, a teljesség igénye nélkül

Az ismert márkák - Dell, HP, IBM/Lenovo, stb. - eszközei mellett vállaljuk egyedi igény szerinti, egyedi asztali számítógép összerakását, szerver építését. Akár Intel, akár AMD platformról van szó, akár teljesen egyedileg összeállított konfiguráció, vagy ún. barebone (félkész) gépek igény szerinti felbővítésével.

Nem csak teljes számítógép, de összetevő esetén is kereshetik kollégáinkat. Bármilyen részegység - alaplap, processzor, videokártya, HDD/SSD, optikai meghajtók, hálózati eszközök, házat és tápegységek, hűtési megoldások - beszerzését és szállítását vállaljuk. Igény esetén IT szerviz szolgáltatásunk keretében ezek cseréjét, beépítését is vállaljuk.

A piacon megtalálható márkák szinte mindegyikének szállítását vállaljuk. Legyen szó az Asus, Acer, Dell, HP, Lenovo, Samsung eszközeiről vagy más, esetleg kevésbé ismert gyártó termékeiről, állunk a vásárlók igényei elébe.

Kiegészítők közül a táskák és tokok, valamint a külső adattárolók: pendrive-ok és külső merevlemezek a legfontosabbak.

A Samsonite teljes táska- és tok kínálata, valamint Adata, Kingston, Samsung, Sandisk, Toshiba, WD és más gyártók pendrive és külső merevlemez termékei egyaránt elérhetők.

Legyen szó általános használatú, asztali monitorokról, vagy tervezésre használt profi készülékekről, készséggel állunk partnereink rendelkezésére. A legismertebb gyártók - Acer/BenQ, Asus, Dell, HP, LG, Samsung - teljes kínálata, illetve speciális - kis méretű vagy akár érintőképernyős - megoldások esetén is kérje kollégáink segítségét.

Céges környezetben egyre inkább elterjedtek az oktatásokon, termékbemutatókon vagy konzultációkon rendkívül hasznos kívetítési megoldások. Akár nagy képernyős televízió, akár kivetítő (projektor) és vetítővászon válik szükségessé, ezek szállításában és igény esetén szerelésében, beüzemelésében is szívesen segítünk.

Legyen szó otthoni fotónyomtatásról, irodai nyomtatási- és faxolási feladatokról vagy dokumentumok beolvasásáról, fő gyártóink, a Canon, Epson, HP, Kyocera, Samsung és Xerox készülékei között biztosan találunk megfelelő megoldást. Tintasugaras nyomtatók és multifunkciós készülékek, mono és színes lézernyomtatók és multifunkciós készülékek, plotterek is elérhetők e gyártók rendkívül széles körű kínálatában.

Vásárlóink tapasztalatai alapján bátran állíthatjuk, hogy eredeti- és utángyártott nyomtatófestékeink a kiskereskedelmi piacon rendkívül kedvező áron kaphatók. A leggyakoribb HP és Canon nyomtatófestékek és dobegységek mellett természetesen vállaljuk további eszközökhöz eredeti vagy kompatibilis utángyártott, felújított festékpatronok és tonerek szállítását. A leggyakrabban keresett gyártók, a teljesség igénye nélkül: Brother, Canon, Epson, HP, Kyocera, Star, Xerox.

Egyetlen asztali számítógép sem használható kiegészítők, azaz például billentyűzet és/vagy egér nélkül. A mai világban emellett elengedhetetlen a hangszórók, hangfalszettek, mikrofonos fejhallgatók (headset-ek) és a telefonokhoz is jól használható fülhallgatók megléte.

A legnépszerűbb kiegészítők az általános felhasználók körében Genius és a Logitech termékei, de emellett más gyártók, például a Canyon, a Hama, vagy a játékosok körében népszerű Rapoo és Razer termékeivel is állunk a felhasználók rendelkezésére.

Szerver és desktop operációs rendszerek, irodai alkalmazások, grafikai és adatbáziskezelő programok, egyéb alkalmazás szoftverek esetén is szívesen segítünk. Hivatalos Microsoft OEM partnerként a lehető legjobb áron biztosítjuk partnereink részére a Microsoft alkalmazásait. Sőt, amennyiben asztali- vagy mobil számítógépét szoftverrel együtt rendeli meg, térítésmentesen vállaljuk annak telepítését az új gépre, így önnek csak a bekapcsolással és a használattal kell törődnie.

Az ESET Software hivatalos viszonteladójaként a NOD32/ESET vírusvédelmi programok teljes palettáját kínáljuk a felhasználóknak céges és magán felhasználók részére egyaránt. Sőt, megfelelő igazolás mellett igénybe vehetők nálunk a diák-, nyugdíjas- vagy nonprofit intézmények részére ajánlott kedvezmények is.

Emellett a további fejlesztők - Symantec, Panda, McAffee, stb. - termékei egyaránt megtalálhatók kínálatunkban.

Manapság egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a különböző "okos eszközök": okostelefonok, tablet-telefonok, e-book olvasók.

Követve ezt a trendet, kínálatunkban megtalálhatók ezek a termékek is, melyeket a felhasználói igényeknek megfelelően szállítunk. Legkeresettebb "okos-gyártóink": Apple (iPhone), Asus, Huawei, Lenovo, Samsung, Xiaomi.

E-book olvasók között nálunk a Koobe és Prestigio modelljei a legnépszerűbbek - de ha esetleg más lenne szimpatikus, mindenképpen kérdezzen meg minket, készséggel beszerezzük más gyártók eszközeit is.

Kapcsolat